Trucuri pentru un corp ideal pentru plajă

Dacă nu ai reușit să ajungi la orele de fitness la care te-ai înscris și începi să regreți, nu îți face griji, există o multitudine de lucruri pe care le poți face pentru a ajunge la silueta pe care o ai în minte. Folosește trucurile de mai jos pentru un corp cu care poți să porți bikini la plajă sau la piscină cu încredere!

A obține un corp perfect poate să fie o motivație foarte bună, totuși, când nu există timp și planurile nu îți ies cum te-ai așteptat, perspectiva de a pune un costum de baie este înfricoșătoare. Totuși, nu este nevoie să te înspăimânte faptul că îți expui mai multă piele decât de obicei. Există o multitudine de metode de a ‘trișa’ dacă vrei să ai un corp ideal. Iată câteva din ele:

În primul rând, un costum de baie care să te avantajeze poate să facă minuni atunci când vine vorba de a-ți scoate în evidență cele mai frumoase trăsături și să îți ascundă micile defecte. Dacă îți plac accesoriile, obține un look stilat mult mai ușor folosindu-le pentru că vei avea mai mult control atunci când vine vorba de centrele de interes.

A acoperi anumite părți ale corpului este cea mai bună idee.

Un sarong este ideal dacă vrei să îți acoperi partea inferioară a corpului, iar un top pentru partea superiaoară. Optează pentru un costum de baie colorat care te face să arăți mai înaltă și mai slabă.

A fi perfect epilată și a avea o manichiură și o pedichiură perfecte îți vor spori încrederea în tine, așa că este important să nu lași astfel de detalii la o parte. Deși destul de evidente, aceste trucuri sunt foarte importante pentru un început promițător. Dacă firele de păr crescute în piele te deranjează, încearcă să exfoliezi zona cu produse cu acid glicolic sau acid alfa hidroxid.

Combaterea unor probleme care te presează precum celulita este, de asemenea, importantă pentru a arăta mai bine în costumul de baie. Deși a scăpa de celulită este departe de a fi ușor, masaj, loțiuni care conțin ingrediente precum piper iute sau cafea și o hidratare adecvată pot diminua aparențele. Daca nici abordarea aceasta nu dă rezultate, atunci bronzul în lipsa soarelui s-ar putea să fie soluția. Câteva măști făcute acasă pentru o piele mai moale sau o simplă hidratare sunt soluții ce merită a fi luate în considerare. Ține minte, pielea fină înseamnă piele sexy.

Un complex lipsit de defecte este de asemenea esențial pentru a te simți confortabilă la plajăa A alege produsele bune este prima parte a bătăliei. Deoarece căldura poate să înrăutățească acneea, alege produse fără ulei, non-comedogenice. A avea serveșele la îndemână este foarte util vara, pentru că din cauza grăsimii și a transpirației poți accentua acneea. Pe de altă parte, dacă îți faci tratamente faciale și dacă te dai cu cremă de protecție îți vei îmbunătăți imaginea considerabil.

Vrei să slăbești instant? Din păcate acest lucru nu este posibil. Totuși, poți mima acest lucru. Evită sarea pentru a fi mai puțin balonată, pe când fructele și legumele precum pepenele verde, castravetele, morcovii, roșiile sau varza te ajută să elimini excesul de fluide.

Alimentele bogate în potasiu sunt de asemenea importante: încearcă să consumi grapefruit, banane, papaya, lămâi, brocoli, iaurt sau portocale. Vrei să slăbești? Încearcă dieta cu cola dietetică, ceai verde, ceai oolong sau ceai de păpădie. De asemenea, asigură-te că bei destule lichide pentru a combate deshidratarea.

Lasă un comentariu