Coafuri pentru plajă

Coafura pentru plajă nu trebuie să fie prea elaborată și studiată, din contră, ai nevoie de ceva ciufulit, încurcat, care reflectă în mod natural o ținută naturală, pentru care nu ai depus efort. Trebuie să fie practică, pentru a te proteja de efectul dăunător al razelor soarelui și să te simți în siguranță când aplici crema de protecție solară. O femeie ar trebui să arate bine indiferent de ocazie, chiar și când se duce la plajă. Așa că, a alege coafura adecvată este important.

Cocul

Cocul poate fi văzut în aproape orice prezentare de modă pentru sezonul Primăvară/Vară din aces an, devenind un trend în acest sezon. Pentru o zi de plajă, cocul chic a fost reinventat într-o alură mai dezordonată.

Îți poți prinde părul într-un coc în propria-ți versiune, ai nevoie doar de un elastic de păr sau o clamă. Totuși, alege prima variantă, pentru că o clamă nu este prea comodă dacă stai întinsă pe spate să te bronzezi. Cocul este cea mai bună opțiune pentru o zi la plajă pentru că îți protejează părul de razele dăunătoare, mult mai bine decât dacă ar fi lăsat liber. Un coc lejer, retro poate adăuga clasă chiar și pe plajă.

Cozile împletite și coada de cal

Părul împletit este o metodă sigură de a-ți purta părul și a-l proteja împotriva razelor de soare și, în același timp, să arăți impecabil. Nu uita să pară dezordonat, putând face o coadă într-o parte sau una pe spate. Pentru o ținută mai ciufulită, împletește doar jumătate din păr, mai lăsând șuvițe căzute pe lângă. Două cozi pe laterale sunt opțiunea ideală dacă vrei să obții o ținută jucăușă. Poți, de asemenea, să aplici și clame colorate în păr. Coada de cal poate fi, de asemenea, ideală pentru o zi de plajă.

Stilul hippie

Ținutele de vară hippie pot fi o variantă naturală și în același timp sexy pentru o personalitate romantică, poetică. Poți să o adopți dacă ai părul lung, dar și dacă ai părul tuns scurt, bob. Pentru o ținută hippie nu uita accesoriile de bază, precum bentița cu diferite imprimeuri precum puncte, flori sau chiar dungi, eșarfele. Pe lângă toate acestea, florile în părul tău pot adăuga o atingere specială, poemic-hippie ținutei tale.

Bucle delicate

Buclele ușoare sunt unele din cele mai căutate tendințe ale acestui sezon Primăvară/Vară. Dacă ai părul natural ondulat, consideră-te o persoană foarte norocoasă pentru că nu trebuie decăt să dai un pic volum buclelor folosind produse waterproof.

Asigură-te că acestea conțin și factor de protecție antisolară. Pe de altă parte, dacă ai părul drept, ia în calcul că dacă te duci să înoți, buclele din părul tău vor dispărea. În acest caz, produsele specializate nu sunt soluția, pentru că nu au puterea să îți mențină buclele.

Părul scurt și mediu
Pentru părul scurt sau cel mediu care nu este destul de lung pentru fi prins cu o clamă, poți adăuga accesorii amuzante precum eșarfe, bentițe sau chiar o pălărie care te protejează de razele soarelui.

Dacă ai breton, poți folosi o bentiță subțire pentru a-l ține sub control. Nu îți oferă protecție, dar vei avea o altă imagine cu totul diferită. Folosește bentițe din materiale moi, pentru că cele din metal sau plastice sunt incomode.

Lasă un comentariu